الجمعة، 24 مارس 2023

[etakr.com] Patirkite Korėjoje nepamirštamus prisiminimus visam gyvenimui.

Patirkite Korėjoje nepamirštamus prisiminimus visam gyvenimui.

k-eta spausdinimas

K-ETA sistema praneš apie patvirtinimą per 24 valandas, jei kreipiatės internetu, o patvirtinti užsieniečiai gali atvykti į Korėją. Šią sistemą, reaguodama į COVID-19, įdiegė Korėjos vyriausybė, ji skirta tvarkyti nustatant užsieniečių atvykimo tikslą, apsigyvenimą, kelionių grafiką ir kt. prieš atvykstant į šalį.Didelė patvirtinimo tikimybė – vizos prašantiems asmenims K-ETA paprastai neatsisakoma. Užsienio keliautojai bus patvirtinti, jei atitiks minimalius reikalavimus, reikalingus atvykti į Korėją. Dėl to nėra priežasčių atmesti dėl patvirtinimo klaidų ar nepilnų dokumentų pateikimo, atsirandančių pildant vizos formą, sumažinant kelionės planavimo naštą.

Seulas

Korėja turi daug patrauklių kelionių krypčių! Štai keletas rekomendacijų.Andongas, Gyeongsangbuk-do – Andongas yra rytinėje Korėjos dalyje esantis miestas, kuriame saugoma tradicinė Korėjos kultūra ir architektūra. Tai reprezentacinė vieta, kurioje galite pajusti Korėjos istoriją ir kultūrą, nes yra tokių lankytinų vietų kaip Andong Hahoe kaimas ir Andong akmens pagoda.Seulas – Seule, Pietų Korėjos sostinėje, įsikūrę rūmai, muziejai, prekybos centrai, maistas ir kt. Būtinai aplankykite Gyeongbokgung rūmus, Deoksugung rūmus ir Changdeokgung rūmus, kur galėsite susipažinti su Korėjos istorija ir kultūra.Jeju Dol Hareubang – vienas iš reprezentatyvių Jeju salos gamtos peizažų – tai akmeniniai namai, išsibarstę visoje saloje. Dol hareubang yra išskirtinis Jeju pastatas, o akmeninis kraštovaizdis yra labai gražus.

k-eta mokestis

Korėjietiškas maistas yra žinomas visame pasaulyje, o užsieniečiai mėgsta valgyti daugybę maisto produktų. Toliau pristatome korėjietišką maistą ir restoranus, kuriuos ypač mėgsta užsieniečiai.Kimchi-jeon – Kimchi-jeon yra blynas, pagamintas iš kimchi ir blynų miltelių, traškus ir aštrus kaip pajeonas. Bendra tekstūra yra minkšta, o korėjiečiai jį mėgsta kaip užkandį su alkoholiu.Bulgogi – Bulgogi yra vienas garsiausių Korėjos mėsos patiekalų. Jį galima gaminti naudojant įvairių rūšių mėsą, pavyzdžiui, jautieną, kiaulieną ir vištieną. Bulgogi garsėja labai švelniu ir pikantišku skoniu, o valgant su virtais ryžiais jis dar skanesnis.Jeonju Bibimbap – Jeonju Bibimbap kilęs iš Jeonju, Jeolla-do ir patiekiamas su įvairiomis daržovėmis, raudonųjų pipirų pasta ir jautiena ant ryžių. Aštrus ir sūrus skonis yra puikus su daugybe prieskonių raudonųjų pipirų pastoje.

Apsilankykite Korėjoje be vizos

Galiausiai Korėja taip pat garsėja savo gamtos turizmu. Galite mėgautis įvairia veikla vietovėse su nuostabiais gamtos vaizdais, pavyzdžiui, Jeju salos paplūdimiais, jūra ir Seoraksano kalnu. Pavyzdžiui, banglenčių sportas, paviršinis nardymas, alpinizmas ir slidinėjimas.Han upė – didžiausia Korėjos upė, vaikščiodami paupiu galėsite mėgautis nuostabiu naktiniu vaizdu.

gyvenamosios vietos pasas

K-ETA paraiškos pateikimo procesas yra paprastas. Jei pateksite į K-ETA paraiškų teikimo svetainę internete ir užpildysite savo asmeninę informaciją bei kelionės planą ir pan., išdavimas bus sprendžiamas po patikrinimo. Be to, atsispausdinus išduotą K-ETA ir atsinešus jį prieš išvykstant, imigracijos procesas yra greitas ir paprastas.

Kaip kreiptis dėl k-eta

APPLY FOR K-ETA

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Share this